Vizualna identiteta
Barvna paleta
Tisk
Embalaža

Vitacee je sveža blagovna znamka za zelo kakovostne prehrambne dodatke z vitaminom C. Trajnostno in lokalno proizvedeni vitamini po kakovosti izstopajo pred konkurenčnimi izdelki, ki vsebujejo na Kitajskem proizvedeno askorbinsko kislino vitamina C ter sintetične dodatke in polnila. S premišljeno celostno podobo smo želeli podpreti dobro zastavljeno ime Vitacee. V tipografskem logotipu je osrednja pozornost namenjena črki C, ki izstopa po širini in s tem postane osrednji element. Izbrana pisava ima nekoliko ožjo zasnovo črk, kar ji daje eleganco in poudarja vitalnost oziroma zdrav življenjski slog, eno od poglavitnih vrednot znamke.

Logotip je srce etikete, medtem ko ime izdelka (npr. C+D3) in opisni atributi (izvor iz EU, brez dodatkov, vegansko, brez GSO) predstavljajo podporno strukturo. Produktne informacije so podane z minimalistično estetiko, da zagotovijo lahkotno preglednost.

Barvna paleta je sestavljena iz štirih barv. Živa odtenka rumene in oranžne izzoveta neposredno asociacijo na z vitaminom C bogate citruse in sonce, medtem ko umirjena tona bež in zelene ponudita umirjen naravni pridih.

Oblikovanje: WDS — Produktna fotografija: Sami Rahim — Stiliranje: WDS